NederlandsEnglish
STORING MELDEN - BEL +31 (0)186-610711

Werkzaamheden

Koelen en verwarmen. Het klimaat waarin u uw klanten ontvangt, is mede verantwoordelijk voor het commerciŽle succes van uw onderneming. Daarnaast is algemeen bekend dat koelen en verwarmen in winkels zuiniger moet en kan. Op dit terrein valt nog veel te winnen. Samen met Waterman! 
 

WARMTE UITSTOOT

Het gebruik van omvangrijke glaspartijen in gebouwen gecombineerd met steeds betere isolatie is geen gelukkige zet voor de luchthuishouding in gebouwen. Integendeel. Daarnaast zorgen computers, printers, kopieerapparaten en verlichting ook nog eens voor veel warmte uitstoot. Logisch dus dat in veel winkels, kantoren en instellingen een onaangenaam klimaat heerst.

KLIMAATBEHEERSING

 Wij werken aan een perfect klimaat binnen uw pand. Er zijn allerlei technische mogelijkheden om dat te bewerkstelligen. Van kleine splitsystemen (in de uitvoeringen wand, plafond en satelliet) tot complete luchtbehandelingssystemen gecombineerd met verwarming en luchtbevochtigingen.

ADVIES 

Onze experts zijn er om u te helpen de juiste keuze (wat betreft klimaat en efficiency) te maken en het vervolgens te installeren. Daarbij gaan we altijd uit van de specifieke situatie. Uw situatie.
Waterman Social Media
Bekijk ons op Facebook