NederlandsEnglish
STORING MELDEN - BEL +31 (0)186-610711

Werkzaamheden

Licht in een winkel is functioneel én creŽert sfeer. Een lichtplan mag dan ook bij geen enkele zaak ontbreken. Er zijn talloze toepassingen en mogelijkheden. Wij adviseren u graag en vervolgens zorgen we natuurlijk ook voor ontwerp, installatie, service en onderhoud van de lichtinstallatie. Waterman zorgt voor de sfeer die past bij de uitstraling van uw bedrijf. 

BINNEN EN BUITEN 

Binnen- en buitenverlichting zorgen voor een optimale uitstraling van het interieur en exterieur van uw organisatie. Vaak wordt verlichting ingezet om architectonische hoogstandjes te accentueren. 

ENERGIEBESPARING

Licht kost veel energie. Maar ook voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing bent u bij ons aan het juiste adres. Zo werken wij intensief samen met grote leveranciers van led-verlichting. 

LICHTOPBRENGST 

Na verloop van tijd daalt de lichtopbrengst. Om het optimale effect van uw winkelverlichting te behouden, is het noodzakelijk lichtbronnen periodiek te vervangen. Dat behoort ook tot de werkzaamheden van Waterman. U kunt hiervoor een contract met ons afsluiten zodat we ervoor zorgen dat u altijd profiteert van optimaal licht.
Waterman Social Media
Bekijk ons op Facebook