NederlandsEnglish
STORING MELDEN - BEL +31 (0)186-610711

Werkzaamheden

Een groeiend aantal mensen erkent de functionele en esthetische waarde van een plafond. Gelukkig, want met systeemplafonds en –wanden is steeds meer mogelijk. Met deze manier van inrichten zijn we in staat om uw winkel binnen zeer korte tijd, op een relatief goedkope manier aan te passen aan een nieuwe situatie of zelfs een metamorfose te laten ondergaan. 

VEEL COMBINATIEMOGELIJKHEDEN

Door de vele combinatiemogelijkheden van materiaal, kleuren en dessins zijn uiteenlopende effecten te bereiken. Plafonds en wanden kunnen volledig aansluiten bij de architectonische vormgeving van uw zaak. 

BRANDVERTRAGEND 

U kunt bij ons kiezen voor systeemplafonds met uitneembare tegels van mineraalvezel, aluminium en glaswol. Heel belangrijk zijn de opties voor brandvertragende en geluiddempende uitvoeringen. 

INTEGRATIE

Als totaalaanbieder zorgen wij voor een complete integratie van verlichting, verwarming en koeling. Tegelijk met het aanpakken van plafonds en wanden kunnen we werken aan bijvoorbeeld winkelverlichting. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw project in één keer goed, volledig en in zo kort mogelijke tijd wordt uitgevoerd.
Waterman Social Media
Bekijk ons op Facebook