NederlandsEnglish
STORING MELDEN - BEL +31 (0)186-610711

Beheer & Onderhoud

U investeert niet voor niets in technische installaties. Uw winkel is ervan afhankelijk. Dan is controle en (preventief) onderhoud enorm belangrijk. Waterman helpt u hierbij. 

Controle winkelinstallaties

Onze service en onderhoudsafdeling controleert en onderhoudt jaarlijks ruim 1.200 winkelinstallaties in de Benelux en Duitsland. We controleren en onderhouden cv, ventilatie en airco installaties. Maar ook de verplichte inspectie en onderhoud van noodverlichting, elektrische installatie (NEN 3140), brand, inbraak en ontruiming installatie verricht Waterman vakkundig. 

Preventief onderhoud

Wij zijn een groot voorstander van preventief onderhoud. Het voorkomt onverwachte grote herstelinvesteringen en garandeert dat de installatie gedurende de te verwachten levensduur probleemloos functioneert. Als u ons inschakelt, garanderen wij u optimale service en de zekerheid dat uw installatie voldoet aan de meest recente veiligheidseisen. 

24 uur per dag service

Storingen zijn helaas niet uit te sluiten. Het gaat erom hoe (snel) ze worden opgelost. Krijgt u met een storing te maken, neem dan direct contact met ons op: 0186-610711. Onze storingsdienst staat 24 uur per dag voor u klaar.
.

Waterman Social Media
Bekijk ons op Facebook