NederlandsEnglish
STORING MELDEN - BEL +31 (0)186-610711

Over Waterman

Making retail work 

Waterman Installatietechniek verzorgt totaaloplossingen als het gaat om installatiewerkzaamheden. In de dagelijkse praktijk komt het erop neer dat we retailers adviseren over technische installaties en deze installaties vervolgens ontwerpen, realiseren en beheren. 

Visie 

Wij werken volgens een duidelijke visie: Making retail work. Wij zorgen ervoor dat de retailer kan excelleren. Elke dag. Om dat te bereiken werken we dagelijks gepassioneerd aan de meest efficiënte oplossingen voor het engineren, realiseren en onderhouden van technische installaties. We werken snel, duurzaam en tegen een reële prijs. Uitgangspunt is dat de klant zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden: Minimum On Site Time, ofwel M.O.S.T. 

Werkzaamheden 

Wij zijn een dynamische organisatie met ongeveer 65 medewerkers. Onze mensen brengen onze visie in de praktijk. Zij zorgen onder andere voor elektra en verlichting, luchtbehandeling, airconditioning, sanitair, data- en beveiligingsinstallaties in winkels. Dat doen ze op uiteenlopende manieren:
  • Bewezen reguliere oplossingen
  • Speciaal maatwerk
  • Renovatie
  • Preventief onderhoud
  • Oplossen van storingen 


Onze manier van (samen)werken spreekt (internationale) retailers enorm aan: adidas, G-Star, Levi’s, Intertoys, Marskramer, Zeeman, Rituals Cosmetics, PLUS supermarkten, McDonald’s, Ralph Lauren, Hunkemöller, Harley Davidson, Landmarkt, Jumbo, Bruynzeel keukens, Prenatal, Vomar voordeelmarkt en de Diagnostische Centra van de DC Group. Maar Making retail work doen we ook met evenveel overtuiging voor lokale topondernemers.

Projectmatige aanpak

Uit ervaring weten we dat een projectmatige aanpak van een opdracht verreweg het beste werkt. Daarom geven we een team van specialisten de verantwoordelijkheid voor de voortgang en afwerking van een project. Deze werkwijze bewijst zich elke keer. 

Trainingen en scholing 

Waterman gaat voor kwaliteit. Daarbij spelen gekwalificeerde mensen en goede apparatuur een grote rol. In beide investeren we flink. Onze vakmensen zijn prima opgeleid. Via training, cursussen en voorlichting blijven ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en voorschriften. Onze samenwerking met onder andere OTIB, Opleidingsbedrijf Installatiewerk en Kenteq werpt haar vruchten af. Dat merken onze relaties elke dag. 

De kwaliteit spreekt ook uit onze certificeringen. Daar leest u hier alles over. 

Waterman Social Media
Bekijk ons op Facebook