NederlandsEnglish
STORING MELDEN - BEL +31 (0)186-610711

Historie

Waterman Installatietechniek kent een rijke historie. En daar zijn we trots op. We nemen u in vogelvlucht mee door onze geschiedenis. 

Groei 

In 1925 startte Julius Waterman in Rotterdam zijn bedrijf in lichtreclame en installatie. In navolging van Amerika werd lichtreclame in ons land steeds populairder en Julius Waterman zag mogelijkheden. Zijn bedrijf groeide gestaag en in de loop der jaren ontwikkelde het bedrijf zich ook in andere technische richtingen: Waterman Installatietechniek ontstond. 

Strategische keuze 

Eind jaren tachtig van de vorige eeuw werd een belangrijke strategische keuze gemaakt. Waterman richtte zich vanaf die tijd voornamelijk op het (ver)bouwen van winkels. Eerst alleen op het gebied van elektra, maar al snel volgde meer. Dat is een slimme keuze geweest. 

Werk uit handen 

Met meer dan zestig medewerkers is Waterman dagelijks in Nederland, BelgiŽ, Luxemburg en Duitsland actief op het gebied van elektra en verlichting, luchtbehandeling, airconditioning, sanitair, data- en beveiligingsinstallaties. Vaak complete en complexe projecten. Wij zijn uitgegroeid tot een totaaloplosser. We nemen onze klanten veel werk en zorgen uit handen. Samenwerken met Waterman betekent dat u maar één aanspreekpunt en één strakke planning voor een compleet project heeft.
Waterman Social Media
Bekijk ons op Facebook