NederlandsEnglish
STORING MELDEN - BEL +31 (0)186-610711

Stage en studeren

We vinden dat je studeert om te groeien, maar zonder praktijkervaring kun je gewoonweg niet voldoende groeien. Daarom nemen we regelmatig stagiaires aan bij onze afdelingen montage, administratie, werkvoorbereiding en magazijn. Werken en studeren dat gaat prima samen bij Waterman. 


DE KANS

Bij Waterman krijgt de jeugd de kans het vak te leren. Wij zijn trots op het feit dat veel van de door ons opgeleide mensen een belangrijke functie binnen ons bedrijf bekleden.


Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar.
Onze stagiaires worden door ervaren vakmensen begeleid en leren zo het vak uit eerste hand. Daarnaast is Waterman een door OTIB en Kenteq erkend opleidingsbedrijf.


ERVARING IN DE PRAKTIJK

Juist de combinatie van werken en leren spreekt erg tot de verbeelding. Onze stagiaires krijgen de kans om daadwerkelijk in de praktijk ervaring op te doen. Maar daar blijft het niet bij. Waterman denkt verder. 


UPDATEN VAN KENNIS

Stilstand is achteruitgang. Zeker in de installatiebranche en in de retailwereld. Daarom werken we continu aan het updaten van de kennis van onze medewerkers. Juist daardoor zijn wij in staat om onze A-merk klanten te behouden. Kwaliteit en (persoonlijke) ontwikkeling staan hierbij centraal. Dat is typisch Waterman Installatietechniek.

Waterman Social Media
Bekijk ons op Facebook