NederlandsEnglish
STORING MELDEN - BEL +31 (0)186-610711

Cerfitications

ISO9001 / VCA

ISO9001 / VCA

Het draait bij ons om de klanten. Logisch dus dat we streven naar een hoge klanttevredenheid. Wij voldoen aan de eisen volgens ISO9001, dé (internationaal) geaccepteerde standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen en de VCA checklist 2018.

Dat betekent dat het systeem dat wij gebruiken om de doelstellingen op het gebied van kwaliteit te realiseren, goed is. Dat merkt u in de dagelijkse praktijk.
Momenteel loopt het her-certificeringstraject ivm de nieuwe ISO norm met een nieuwe externe audit organisatie TÜV Rheinland Nederland B.V. In oktober 2018 hopen we dit traject af te ronden. 
SEI

SEI

Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI)
SEI erkend uitsluitend aantoonbare vakbekwame installatiebedrijven die beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Bijv. meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen en de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

STEK

STEK

De Stichting Emissiepreventie Koudetechniek (STEK) heeft als doel emissies in de koudesector terug te dringen. Wij zijn aangesloten bij het STEK. Dat betekent dat u bij ons kunt vertrouwen op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid als het gaat om koudetechniek.
Waterman Social Media
Bekijk ons op Facebook