NederlandsEnglish
STORING MELDEN - BEL +31 (0)186-610711

Cerfitications

ISO9001

ISO9001

Het draait bij ons om de klanten. Logisch dus dat we streven naar een hoge klanttevredenheid. Wij zijn ISO9001 gecertificeerd, dé (internationaal) geaccepteerde standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen. Dat betekent dat het systeem dat wij gebruiken om de doelstellingen op het gebied van kwaliteit te realiseren, goed is. Dat merkt u in de dagelijkse praktijk.
VCA

VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Doel: veiliger werken en daardoor het aantal ongevallen verminderen. Bij ons staat veiligheid voorop. Daarom hebben we ons uitgebreid laten toetsen en hebben wij een bedrijfscertificering  van het VCA ontvangen. Met Waterman haalt u een veilig werkend bedrijf in huis.
SEI

SEI

Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI)
SEI erkend uitsluitend aantoonbare vakbekwame installatiebedrijven die beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Bijv. meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen en de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

STEK

STEK

De Stichting Emissiepreventie Koudetechniek (STEK) heeft als doel emissies in de koudesector terug te dringen. Wij zijn aangesloten bij het STEK. Dat betekent dat u bij ons kunt vertrouwen op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid als het gaat om koudetechniek.
Waterman Social Media
Bekijk ons op Facebook