#

OVER

WATERMAN


Over Waterman

Waterman zorgt dat er op installatiegebied alles aan wordt gedaan om retailorganisaties optimaal te laten functioneren. Dit doen we met totaaloplossingen van elektrische installaties, sanitaire installaties en klimaatbeheersing. Waterman adviseert, ontwerpt, realiseert en beheert maar bovenal ontzorgt! We make retail work.

 

Visie

Onze visie is helder: making retail work. We werken dan ook aan de meest efficiënte oplossingen voor de retail. Altijd onze klanten ontzorgen, als betrouwbare partner, vol passie, elke dag weer. Dit doen we snel, duurzaam en tegen een reële prijs.

Wat wij willen voor jou? Dat jij als retailer het maximale eruit kan halen. Bovendien moet je als klant zo min mogelijk last hebben van alle werkzaamheden. Daarom werken we volgens Minimum On Site Time, oftewel M.O.S.T.

Historie

We zijn trots. Op wat we doen, wie we zijn en op onze groei. Waterman begon ooit in 1925. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een totaaloplosser. Met meer dan 100 Watermannen zijn we dagelijks actief op het gebied van elektrische installaties, sanitaire installaties en klimaatbeheersing. Complexe uitdagingen voor complete projecten: wij pakken ze met beide handen aan!

Niet iedereen is een Waterman

 

Certificeringen

ISO9001 / VCA

Het draait bij ons om de klanten. Logisch dus dat we streven naar kwaliteit en een hoge klanttevredenheid. Wij voldoen aan de eisen volgens ISO9001, dé (internationaal) geaccepteerde standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen en de VCA checklist 2018. Dat betekent dat het systeem dat wij gebruiken om de doelstellingen op het gebied van kwaliteit en veiligheid te realiseren, goed is. Dat merk je in de dagelijkse praktijk.

 

Klik hier voor kwaliteitsbeleid

KvINL

Kwaliteit voor Installaties Nederland. Erkend uitsluitend aantoonbare vakbekwame installatiebedrijven die beschikken over een uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Bijv. meetinstrumenten om installaties op lekdichtheid (uw veiligheid) te testen en de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

STEK / F-GASSEN

De Stichting Emissiepreventie Koudetechniek (STEK) heeft als doel emissies in de koudesector terug te dringen. Wij zijn aangesloten bij het STEK. Dat betekent dat je bij ons kunt vertrouwen op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid als het gaat om koudetechniek.

Erkend leerbedrijf

Naast interne opleidingen is Waterman een Erkend Leerbedrijf. Hiermee staat Waterman garant voor leermogelijkheden en deskundige begeleiding van leerlingen.