#

NIET IEDEREEN IS EEN

WATERMAN

 

Bekijk onze video

WIJ ZOEKEN ECHTE WATERMANNEN!

Niet iedereen is een Waterman. Jij wel? Bewijs jezelf! Reageer op één van de onderstaande vacatures en laat zien dat jij het in je hebt om een Waterman te zijn. We make retail work.


WATERMANNEN GEZOCHT!

ALLE REISTIJD UITBETAALD! / GOED SALARIS / CARRIÈRE KANSEN / AFWISSELEND WERK / WE MAKE RETAIL WORK We zoeken voor dit nieuwe team: Werkvoorbereiders / E- monteurs / W- Monteurs / AC-monteurs Kom jij ons team versterken?

Assistent Installatiemonteur - Loodgieter Retail

Als assistent installatiemonteur word je opgeleid tot zelfstandig elektromonteur binnen de retail. Je zult gaan ervaren dat werken binnen de retail altijd anders is. Je zult geen winkelcentrum meer normaal binnen gaan, want jij weet straks wat achter de schermen is gebeurd.

Elektromonteur Retail

Wij zoeken teamspelers die de uitdaging met ons aangaan om onze klanten te ontzorgen! Hierbij ben je achter de schermen aan het werk in grote winkelcentra, of elektrotechnische installaties aan het realiseren in een supermarkt. Ook kom je in oude pandjes in de binnenstad of nieuwbouw panden. Kortom: heel divers.

Installatiemonteur - Loodgieter Retail

Werken bij Waterman is werken in een team. En werken in de retail is een veelzijdige baan voor de toekomst. Wij zoeken teamspelers die de uitdaging met ons aangaan om onze klanten te ontzorgen!

Scholings- mogelijkheden

Kennis en opleiding zijn een belangrijke pijlers binnen Waterman. Waterman is een erkend leerbedrijf, dus via de stage kunnen leerlingen al vroeg kennis maken met het werk binnen Waterman.

Onze Watermannen

 

Michiel

Elektromonteur/ uitvoerder

Lees meer
#

Hugo

Installatiemonteur

Lees meer
#

Sastro

Installatiemonteur

Lees meer
#

Symen

Assistent projectleider

Lees meer
#

Wij werken voor

Uit ervaring weten we dat een projectmatige aanpak van een opdracht verreweg het beste werkt. Daarom geven we een team van specialisten de verantwoordelijkheid voor de voortgang en afwerking van een project. Deze werkwijze bewijst zich elke keer.