NederlandsEnglish
STORING MELDEN - BEL +31 (0)186-610711

Waterman zoekt talenten om trots op te kunnen zijn

Waterman Installatietechniek verzorgt totaaloplossingen als het gaat om installatiewerkzaamheden. Wij werken volgens een duidelijke visie: Making retail work. Dat zorgt ervoor dat de retailer kan excelleren. Elke dag. Om dat te bereiken werken we gepassioneerd aan de meest efficiënte oplossingen voor het engineren, realiseren en onderhouden van technische installaties in met name winkels.


OPDRACHTGEVERS O.A.

Dat doen we voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Mooie namen als adidas, Backwerk, NS stationshuiskamer, Coop, Hoogvliet, Levi’s, Intertoys, Zeeman, Rituals Cosmetics, PLUS supermarkten, Mango, Vomar, Five Guys, Harley Davidson, Jumbo, Bruynzeel keukens, Prenatal, Vomar supermarkten, Samsung en de Diagnostische Centra van de DC Group zijn enthousiast over onze werkwijze.  


ONZE MENSEN

Wij zijn een dynamische organisatie met ongeveer 100 medewerkers en wij groeien. Waterman Installatietechniek zoekt dus regelmatig nieuwe, talentvolle watermannen en –vrouwen. Ben jij ‘Proud to be a Waterman?’ Hier vind je onze actuele vacatures.

Waterman Social Media
Bekijk ons op Facebook